V E L K O M M E N   J U N I ♥

Juni og offisielt sommer  Selv om det nesten føles ut som om det har vært sommer en hel måned, så takker jeg pent ja til enda mer av denne fine tiden! Jeg er klar for å nyte hver eneste solstråle, is, grillkveld med venner, frokost på altanen, badeturer og alt som hører sommeren til. Denne måneden har jeg og Espen vært sammen i 3 år også, så det må jo feires litt ekstra – lenge leve kjærligheten og sommeren!

- 10 ting jeg vil gjøre i juni


1. Invitere noen gode venninner til rekekveld/grillkveld på altanen. Ser for meg loff, noe ekstra i glasset, jordbær, reker, sitron og gode samtaler til langt på kveld i sommervarmen!

2. Lese flere bøker. Dette punktet må jeg bare ta tak i snart! Jeg må rett og slett lære meg til å heller lese enn å se på serier når jeg skal slappe av – noen ganger i alle fall. Jeg har begynt på en veldig spennende bok nå, så jeg håper den skal få meg litt hektet.

3. Kjøpe meg en sykkel. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe meg en sykkel, da Espen ofte må ha bilen til jobb. Nå på denne tiden av året er det jo egentlig helt genialt å bare kunne hive seg på sykkelen når man skal noen plass! Og så er det jo litt ekstra trim, haha.

4. Bli mer effektiv på morgenen. Jeg har ikke noe problem med å komme meg opp om morgenen, men jeg er en smule treig med å komme meg skikkelig i gang med ting.. Det blir som oftest både en og to kopper kaffe med Espen før noe skjer, så her må det strammes litt inn (i ukedagene vel og merke).

5. Kjøpe meg solkrem til ansiktet. Jeg har bare brukt den samme som jeg har til kroppen i ansiktet, men jeg merker at huden i ansiktet ikke er helt fornøyd med det.. Så da må jeg nok gå til innkjøp av en som er tilpasset ansiktet! Noen som har noen anbefalinger?

6. Gå mange fjellturer. Det er jo så utrolig fint å gå i fjellet, og det gleder meg at vi endelig kan bytte ut de vanlige gåturene med nye turer i fjellet! Det skal jeg absolutt gjøre mye av i sommer.

7. Kjøpe blomsterkasser til altanen. Jeg har blomster på hjernen om dagen, og kjenner veldig på mangelen av blomsterkasser på altanen.. Det må jeg bare få kjøpt meg snart, haha! Jeg er jo så stolt over de plantene jeg har i leiligheten og på altanen, løper rundt og vanner de titt og ofte.

8. Muligens bli tante på nytt! Søsteren har termin 1. juli, men hvem vet – plutselig kommer lille gull tidligere! Herlighet som jeg gleder meg! Kribler i magen bare ved å skrive at jeg skal bli tante igjen ♥

9. Teste ut nye retter. Jeg har vært litt lei av å lage mat i det siste, men nå kjenner jeg at lysten begynner å snike seg tilbake! Kanskje jeg skulle laget meg en liten hjemmelaget kokebok der jeg kan skrive inn mine favoritter? Det tror jeg søren meg at jeg skal gjøre!

10. Feire 3-års dagen til meg og Espen. Vi har vært sammen i 3 år i morgen faktisk, og det må vi jo feire litt! Vet ikke helt hva vi skal finne på enda, men vi får bruke dagen til å pønske ut noe koselig.