Nå er vi allerede kommet godt i gang med september, og det merkes så absolutt! Dagene er plutselig kortere, det er begynt å bli kaldere og naturen har så smått begynt å gå fra grønn til gul/rød. Høsten er vanligvis en tid der jeg har lyst til å lage det koselig hjemme med varme farger, mange tente stearinlys og en kopp eller to med te/kakao, men det blir kanskje ikke så veldig mye av det denne høsten siden jeg befinner meg i Spania! Men jeg tenkte at det kunne være gøy å lage en liste med 10 ting jeg vil gjøre i september, så her kommer den!

personligalmanakk2

1.Starte hver dag med et glass vann. hjelper kroppen i gang, og hjelper den med å kvitte seg med ulike avfallsstoffer! Jeg er alt for dårlig til å få i meg nok vann i løpet av en dag.. Jeg starter så og si hver morgen med en kopp med kaffe, og vannet kommer vel sjeldent tidligere enn godt ut i formiddagen. Så her har jeg en liten jobb å gjøre.

2. Ikke spise godteri i ukedagene. Her er jeg enten veldig flink eller veldig dårlig, så det er på tide at jeg strammer inn rutinen ligg. I september skal jeg prøve å holde meg til godteri en gang i uken. Jeg blir vanligvis veldig kvalm når jeg spiser godteri og man føler seg jo absolutt ikke noe bra etterpå, men dn jukse dag må jeg ha uansett! Det er jo sunt med en fin balanse på det!

3. Legge meg og stå opp i fornuftig tid. Nå som jeg skal bo i Spania så er det viktig at jeg ikke tar helt ”ferie”, så jeg skal komme meg i seng til rundt 22-23 og opp igjen klokken 7. For min del er søvn alfa omega for dagen etter, så her må jeg bare ha gode rutiner.

akvariet10

4. Trene minst tre ganger i uken. Jeg gleder meg skikkelig til å komme godt i gang med treningen i Spania! I bygget hvor leiligheten ligger er det et treningssenter som vi kan bruke, og så ser jeg veldig frem til å kunne jogge på stranden om morgenen – det blir digg! Nå er både jeg og kjæresten veldig klare for å ta fått på treningen, så det skal bli bra!

5. Planlegge dagene. Jeg skal bli flinkere til å planlegge bedre både når det kommer til hverdagslige ting som å vaske klær til bloggen. Når jeg klarer å planlegge så går alt så mye fortere og bedre, og jeg kommer nok til å ha en million ulike ting som jeg vil gjøre i Spania, så da må jeg planlegge litt for å komme igjennom alle tingene.

6. Pakke i god tid. Jeg er så og si alltid for sent ute med pakkingen, og så ender det med at jeg bare slenger med meg en haug som jeg egentlig ikke vil ha/ikke passer sammen. Så nå før jeg reiser til Spania så skal jeg ta meg GOD tid til pakkingen! Nå skal det prøves og testes ut før det får lov til å komme ned i kofferten. Jeg blir jo borte ganske lenge, og da er det jo litt greit at pakkingen blir gjort litt bedre enn hva den vanligvis blir.

7. Lese mer. Jeg kjøpte meg en bok i juni som jeg hadde store planer om å lese i løpet av sommeren, men det ble stopp på side 83.. Imponerende? Jeg liker egentlig veldig godt å lese, men jeg kommer meg aldri i gang. Veien til en serie er liksom alltid litt kortere, men nå SKAL jeg bli flinkere til å lese bøker.

27antrekk5

8. Bruke brillene mine. Dette har dere kanskje ikke fått med dere, men jeg har egentlig litt dårlig syn! Jeg bruker alltid briller når jeg kjører bil, men så og si aldri når jeg er hjemme. Jeg vil egentlig bruke linser, men nå har jeg prøvd tre ulike typer og alle er like ubehagelige, så da må jeg nok bare bli flinkere til å bruke brillene mine.

9. Rydde hver kveld. Jeg ELSKER å stå opp til en ryddig og fin leilighet, så når vi flytter inn i Spania har jeg lyst til å legge meg til vanen at jeg rydder litt hver kveld. Tenk så deilig det blir å våkne til en ryddig og fin leilighet hver dag? Ja takk!

reke2

10. En pleie dag. Ha en dag i uken hvor jeg tar med tid til å pleie hud og hår! Jeg har veldig gode rutiner på rens av ansiktet morgen og kveld, men jeg kan bli noen hakk bedre når det kommer til å pleie håret mitt. Så jeg tenker å ta en kveld i uken hvor jeg tar meg tiden til hårkur og ansiktsmaske! Det er viktig å ta vare på huden <3 og ikke minst håret nå som det blir mye sol og saltvann!