· 12 uker til hverdagslykke ·


Til bursdagen min fikk jeg boken ”12 uker til hverdagslykke”, som er en bok som skal hjelpe deg med å sette mer pris på øyeblikkene, stresse ned og sette pris på det du har. Poenget er at du skal skrive i boken hver dag, og tro meg, det tar absolutt ikke hele kvelden å fylle inn det du skal! I forrige uke startet jeg å skrive i den, og da var første oppdrag å skrive ned hva jeg var takknemlig for. Da skulle jeg altså skrive kort om hva jeg hadde gjort på, tre ting jeg var takknemlig for og hva jeg hadde lært – helt enkle og greie ting!

Nå er jo jeg bare ferdig med uke 1, men jeg må si at boken har fått meg til å tenke mer over dagen jeg har hatt, og hva jeg er takknemlig for. Den får meg på en måte til å sette litt mer spørsmål ved ting som skjer i løpet av dagen, og jeg blir mer bevisst på hva som gjør meg glad.  Noen av de andre kategoriene jeg skal gjennom i løpet av de 12 ukene er for eksempel: ”Gjør en god gjerning hver dag, egentid, Parkere mobilen og inviter noen på middag.” Boken skal hver uke utfordre deg med de ulike oppdragene, og jeg kjenner at jeg er spent på å se hvordan jeg synes det har gått etter 12 uker.

Tenker også at det vil bli veldig artig å kunne bla tilbake igjen i boken, og da blant annet lese om hva jeg var takknemlig for 21.05.18. Det blir jo nesten som en blogg til, men på en helt annen måte selvfølgelig. Denne boken er jo bare for meg og mine øyne (tipper det kribler i hendene til Espen nå..). Kanskje jeg skal ha en oppdatering på hvordan det går med oppdragene i ny og ned, det kunne jo blitt litt artig! Nå fikk jo jeg boken til bursdagen, men utfra hva jeg klarer å finne ut på internett så selger de bøkene hos de fleste bokhandlere –  viss dere skulle ønske å kjøpe deres egen! 

Håper dere likte det lille tipset mitt, stor klem fra meg ♥