Hei torsdag – og bare en dag igjen til helg!  Nå skal jeg veldig snart hive meg rundt for å lage klar middag til Espen kommer hjem igjen fra jobb, og i dag skal vi faktisk teste ut noe nytt i dag – Gresk pita!  Kanskje jeg kan legge ut oppskriften på det senere i dag, om det blir bra selvsagt.. Men først ville jeg dele litt bilder fra 3-års feiringen til meg og Espen!

Vi tenkte bare å ta en rolig feiring hvor vi kunne slappe av og kose oss, siden Espen hadde vanlig arbeidsdag i dag, og hva kunne vel da passe bedre enn noen timer i jacuzzi med jordbær og litt champagne? Lite i mine øyner i alle fall!  Det er bare så utrolig deilig å sitte i vannet når det er så varmt og godt, man blir på en måte så lett og ledig i kroppen, og i alle fall når man har litt champagne til, hehe!  I går var det faktisk to måneder siden Espen hadde drukket alkohol også, så da ble det jo litt ekstra stas!

Vi ble sittende i vannet og pratet om absolutt alt og ingenting såpass lenge at både tær og fingre så ut som små rosiner, men tiden gikk bare så utrolig fort i går! Det har vært mye jobb og reising den siste tiden, og da var det veldig godt for oss begge å bare kunne senke skuldrene litt og bare være oss to en stund. Når vi kom oss opp av vannet hadde klokken allerede blitt halv 11, og da fristet det veldig lite å starte på middagen vi hadde planlagt at vi skulle lage, så vi endte heller opp med å plukke opp en pizza fra hotellet på veien hjem, hehe! Det enkleste er ofte det beste?


Det ble i alle fall en veldig fin feiring, og jeg gleder meg allerede til å feire 4-års dagen til neste år ♥