Søndag. Den dagen i uken som nesten alltid står åpen i min kalender – noe jeg absolutt elsker. Søndagen får som oftest komme og gå akkurat som den vil, om det så er på sofaen, på en fjelltur, ved frokostbordet helt til klokken 12, med en vaskebøtte i handen, eller noe helt annet. Men med en åpen kalender, så kan enkelte søndager fort bli litt lange også – derfor tenkte jeg å dele noen av mine typiske søndags aktiviteter med dere!

♥ 1. Pakk med noen kjeks, en termos med kaffe/kakao og et sitteunderlag i sekken, så er du good to go for en spasertur der du kan bruke litt ekstra tid. Det er så koselig å sette seg ned med en kopp kaffe og noen kjeks etter at man har gått en deilig tur i skogen. Det trenger absolutt ikke å være den lengste turen, men bare det å nyte noen timer ute i frisk luft sammen med noen du er glad i.

♥ 2. Ta med deg dynen og puten inn på sofaen, og så kjører du i gang med et film-maraton! Dette har jeg og Espen gjort noen ganger i sommer, og det er så digg! Vi finner frem litt av lørdagens snoperester, og så benket vi oss foran tv-en med både Harry potter, Hobbiten og Ringenes Herre. Absolutt en rolig og behagelig måte å tilbringe søndagskvelden på!

♥ 3. Og så var det den vaskebøtten da.. Selv om det kanskje ikke er den artigste aktiviteten, så er det noe med å starte mandagen med blanke ark, eller da en nyvasket leilighet! På søndager har man jo ofte litt ekstra tid til å få unna slike ”kjedelig” ting, og så er det jo lite som slår nye sengklær! Jeg har akkurat vasket sengklær selv, og nå lukter de deilig kokos av dem – gleder meg til å legge!♥ 4. Bak noe som du kan fylle fryseren med! Nå som vi går mot høst, kulde og mørke ettermiddager er det koselig å kunne invitere noen hjem på kanelsnurrer, rundstykker eller noe annet deilig. Da er det genialt å ligge et skritt foran, så kan du bare plukke de ut av fryseren, varme de litt og så har du varme og gode boller til besøket (eventuelt til deg selv)!

♥ 5. Tenn lys, sett på rolig musikk, ta en ansiktsmaske eller en hårkur og les i en bok/magasin. Perfekt å gjøre en time før du skal legge deg, så er du helt avslappet når du legger hodet på puten!