W E L C O M E   J A N U A R Y

Nå har vi allerede komt godt i gang med den andre uken i kalde januar, og jeg føler meg overraskende klar for å ta fatt på et nytt og spennende år herunterladen! Vanligvis bruker jeg å synes at januar-mars er ganske seige måneder, men denne gangen har jeg stor tro på at dette kan bli en artig måned – den har i alle fall startet bra pdf reader gratis downloaden! Og en ny måned betyr også nye mål, så her kommer mine mål for januar ♥

 

• 6 THINGS I WANT TO DO IN JANUARY •

1 free whatsapp images. Gå mer på ski. Da mener jeg både langrenn og slalåm! Det er jo så artig å reise på skitur, og ikke minst er det god trening også, så det har jeg lyst til å gjøre mer av i januar movies from dailymotion. Nå har jeg allerede vært av sted en gang, men det holder ikke! Jeg har lyst til å føle meg helt komfortabel og trygg med skiene festet på bena, og det har jeg full tro på at skal gå fint lucky charm for free!

2. Lese mer. Jeg har som nevnt hundre ganger før en stygg uvane med å se serie til jeg sovner om kveldene, men nå er det nok slither.io herunterladen. Jeg skal begynne å lese i boken min, og heller legge den fra meg og slukke lystet før jeg sovner – slik som normale folk, haha. I går ble faktisk dette gjennomført, og jeg må ærlig innrømme at det egentlig var ganske deilig herunterladen.

3. Gode rutiner. Gode rutiner når det kommer til søvn, mat og trening er viktig for at jeg skal ha overskudd til alt annet jeg vil gjøre, og selv om jeg egentlig har hatt greie rutiner på dette kan det alltid bli bedre herunterladen. Det sklei litt ut i desember, så nå må jeg komme meg tilbake til der jeg var tidligere. Merker det begynner å bli vanskeligere og vanskeligere å motivere seg å stå opp tidlig, så det må snu herunterladen!

4. Tid til egenpleie. Jeg blir alltid så utrolig tørr på denne tiden av året, og da mener jeg både håret og kroppen herunterladen. Så en gang i uken skal jeg prøve å ta meg tid til et lite ”hjemme-spa”, der jeg får kuret håret, skubbet og smurt kroppen og tatt ansiktsmaske. Jeg vet at dette egentlig høres enkelt og deilig ut, men jeg prioriterer aldri slike ting dessverre.

5.  Koble av. Jeg har lyst til å bli flinkere til å legge bort telefonen og bare koble av når kvelden kommer. Jeg har den med meg så og si overalt, og det er jo egentlig helt unødvendig. Tror vi alle kan ha godt av å legge den bort litt, og heller fokusere på hverandre.

6. Planlegge neste reise. Lysten på å reise er minst like stor som ellers, og denne måneden har jeg lyst til å finne ut av hvor og når neste tur blir. Jeg skal bruke god tid på å lese meg opp på ulike steder, og kose meg med planleggingen. Det er utrolig mange ulike steder jeg har lyst til å reise til, og da er det jo greit å bruke litt tid på å bestemme seg!