V E L K O M M E N   M A R S 
···································

Da var vi komt til den første vårmåneden, og nye mål/ønsker skal settes! Ganske komisk at jeg skriver vårmåned samtidig som gradene viser minus og snøen laver ned utenfor vinduet, men jeg krysser fingrene for at det snart snur slik at våren kan komme snikende! Jeg ELSKER våren og er mer enn klar for alt den vil bringe, og dette blir en uten tvil en veldig spennende måned med flytting og alt ♥

· 7 THINGS I WANT TO DO IN MARCH ·

1. Gi garderoben en skikkelig detox. Når måneden sier vår-måned så er det vel på tide at litt flere farger får tilbake plassen sin i skapet! Nå som alle klærne mine skal flyttes, så får jeg jo en gylden mulighet til få full kontroll på hva som skal hvor. Fy som jeg gleder meg til å kunne sprade rundt i fine og fargerike kåper uten å fryse stumpen av meg!

2. Få malt og pusset opp alt. Jeg, Espen og de som pusser opp leiligheten har satt oss en måned som ”frist”, så da håper jeg at vi klarer det, slik at vi muligens kan få første natt der i løpet av påsken.

3. Trene tre ganger i uken. Jeg bruker å ta en økt hvor jeg jogger/løper intervaller i 20 minutter og så tar jeg ben/rumpe etter det, en økt hvor jeg jogger/løper intervaller 20 minutter og tar overkropp etter det, og på den siste økten har jeg 40 minutter på møllen. Beklager dårlig forklaring, men jeg kan heller lage et eget innlegg med treningsopplegget mitt når jeg har litt mer tid – det går mye i maling om dagen..

4. Lese ferdig boken min. Jeg SKAL bli ferdig med boken jeg leser denne måneden! Jeg tenker hele tiden at jeg skal ta meg tid til å lese, men så finner jeg heller på noe annet.. Men denne måneden skal jeg ta meg tid til sofaen og boken min – for et hardt mål, haha.

5. Planlegge påsken. Akkurat nå vet jeg ikke helt hva som skjer i påsken, det eneste jeg vet er at vi må en tur til Odda for å hente litt ting til leiligheten, så da blir det muligens en liten påskeferie på grunn av det. Men ja, ingenting er bestemt enda, så det må jeg og Espen finne ut av slik at andre ting kan planlegges.

6. Bake pizzaboller. Jeg har hatt så utrolig lyst på pizzaboller i det siste, så det skal jeg prøve å få baket om ikke så lenge! Det må jo være ypperlig å ha noen pizzaboller i frysen som jeg kan spise mellom alle flyttelassene, hehe.  God plan?

7. En tur ut. Jeg har ikke vært ute på fest siden nyttårsaften, så det er kanskje på tide å teste ut utelivet igjen? Det er bare faren for å bli veeeldig fyllesyk som sitter litt langt inne kjenner jeg, haha. Men om jeg kjøper inn pizza, godteri og brus så burde vel en fyllesyk søndag gå bra..  Kanskje, vi får se!