V E L K O M M E N   A U G U S T !

Og der trippet vi inn i den aller siste sommermåneden. Noe som egentlig føles litt trist, men samtidig ok! Sommeren har behandlet oss bedre enn på mange år, og solen har vist seg fra sin absolutt beste side. Men det er enda tid til både sol, grill, badeturer, ferie og late dager – for det er jo tross alt en hel måned igjen, og den er mer enn velkommen til å fortsette med enda mer solskinn. Dette er en måned som blir veldig spennende for min del, og jeg gleder meg til alt den har å by på!

· THINGS I WANT TO DO IN AUGUST ·

1. Fortsette å nyte sommerværet når vi har det! For selv om jeg er litt mettet på solsenger og svetting, så er jeg 100 % sikker på at jeg kommer til å savne varmen i det sekundet den forsvinner. Jeg skal samle opp alle D-vitaminene solen kan gi meg før høstmørket tar over.

2. Komme tilbake til gode og gamle rutiner. Det er ingen hemmelighet at det meste kan skli litt ut om sommeren, og det har absolutt mine vanligvis effektive formiddager fått erfare den siste måneden.. Det er på tide å brette opp armene, skru vekker klokken på og komme i gang.

3. Fokusere mer på styrketrening. Nå har jeg somlet meg til å kjøpe treningskort, så nå har jeg ikke noen unnskyldning for å droppe styrketreningen lenger. Jeg syntes jo det var gøy tidligere, men nå har den gleden forsvunnet litt, hehe. Har et mål om å få til to styrketreninger i uken, så får vi se hvordan det går!

4. Kjøpe lamper til leiligheten. Vi trenger en lampe over spisebordet og en til stuen før mørket kommer for fullt! Det er bare så vanskelig å velige hvilke to jeg skal kjøpe..

5. Rense minnekortet til kameraet mitt. Dette har Espen nevnt at jeg må gjøre langt mer enn en gang, så dette skal jeg til dels gjøre for han og til dels for meg selv, haha. Det er nok ikke lenge til kortet sier stopp, så det er nok absolutt på tide ja.

6. Rydde boden vår. Akkurat nå er boden så full at vi knapt kommer oss inn i den, så der har vi en STOR og kjedelig jobb fremfor oss.. Men jeg kjenner at rotet i boden irriterer meg såpass mye at vi bare må hive oss rundt og få orden!

7. Ta flere bilder. Kameraet mitt har vært inne i en liten tørkeperiode i det siste, og jeg kjenner virkelig på at jeg vil bruke mer tid på bildene som skal ut på bloggen. Det er jo der jeg finner mest inspirasjon selv, og det er jo utrolig moro å jobbe med kameraet – så nå skal jeg prøve å gjøre en enda bedre innsats der!

8.  Gjøre en god jobb i galleriet. Nå er det jo ikke så lenge til vi skal starte, og jeg kjenner at det kribler skikkelig i magen. Jeg gleder meg SÅNN til å komme i gang med kontortiden min der nede, og ikke minst til å ta dere med på reisen!