Velkommen til både september og høsten whatsapp nachrichten nicht herunterladen! 

Tenk det da dere – nå er sommeren offisielt over, og den første høstmåneden har akkurat startet. Nå skal de flagrende sommerkjolene pakkes bort, og erstattes med myke ullgensere, kåper og skjerf new songs for free. Fargene skal forandres fra grønt til både gult og rødt, dagene blir kortere og temperaturene skal synke – er vi klare for dette?  Vel, jeg må ærlig innrømme at høsten er mer velkommen enn på mange år, og jeg krysser fingrene for at det blir mange deilig høstdager med kakao, turer i fjellet, stearinlys, kosekvelder og masse hygge microsoft word vollversion kostenlos downloaden.

·  8 Tings I want to do in September  ·

1 – Gjøre leiligheten høstklar herunterladen. Jeg har lyst til å kjøpe noen nye puter til sofaen i varme høstfarger, et nytt ullpledd i en farge som vil passe til putene og hauger med pyntelys world of warcraft kostenlos downloaden! Det er så utrolig koselig å tenne lys på kveldene når det begynner å mørkne! Vurderer også å kjøpe inn to hotellputer til sengen, ser for meg at det ville blitt fint der inne – og ikke minst deilig viss man vil slappe av med en bok safari pdf automatischen!

2. Sjekke bunaden min. Jeg skal i konformasjon neste helg, og før den tid må jeg nett se over bunaden! Den har hengt ute hos mamma siden 17 herunterladen. mai, og jeg har allerede helgardert meg med at hun kan stryke skjorten min, hehe! Men det er jo greit å nett se over at alt er som det skal + at jeg må kjøpe inn en ny strømpebukse herunterladen.

3. Reise til frisøren. Jeg har ikke vært hos frisøren siden april, og det synes! Solen og sommeren har gjort jobben sin både med å slite på håret, og ikke minst gulne det. call of duty black ops 3 pc kostenlos downloaden. Så nå er jeg VELDIG klar for en time hos frisøren – noe jeg skal allerede i morgen tahuna tool for windows. Gleder meg skikkelig til å bli dullet meg! Kan faktisk ikke huske sist det gikk så langt tid mellom frisørbesøkene. Fem måneder er imponerende til å være meg!

4. Treningsplan. Jeg tenkte å fortsette med å lage meg treningsplaner hver uke! Jeg lagde jo en forrige uke som jeg la ut, men jeg tror nok ikke jeg kommer til å legge ut treningsplanen min hver eneste uke – om ikke det er et ønske selvsagt! Jeg fant veldig mye motivasjon i å ha alle øktene planlagt og skrevet opp.

5. Bake eplekake. Jeg husker ikke helt hvilken dato det er, men i løpet av måneden så er det i alle fall epledagen, hehe. Så da tenkte jeg at jeg måtte lage en eplekake! Kanskje jeg skal invitere noen på kakebesøk <3

6. Pakke bort sommerklærne. Jeg tenkte å gjennomføre en skikkelig detox av klesskapet mitt, for der er det nok en del klær som ikke blir brukt lenger. Samtidig så er det jo veldig greit å få lagt bort sommerklærne, slik at det blir plass til noen høstskatter! Jeg må se over alle jakkene mine også, for nå er det ikke lenge til de tynne sommerjakkene må ta over plassen til høst/vinterjakkene i boden!

7. Snop og shoppestop. Jeg har vel bare så vidt nevnt det her inne, men jeg har både snop og shoppestop nå! Jeg har hatt det i en måned den 11. september, så får vi se hva jeg gjør etter det. Så langt har begge deler gått overraskende bra, selv om jeg lengter litt etter både sjokolade og noen nye strikkegensere, hehe.

8. Gå mange fjellturer. Jeg har skikkelig lyst til å gjennomføre mange fjellturer denne høsten! Det er jo så utrolig fint på fjellet om høsten med alle de fine fargene, og den friske luften. Hvor deilig høres det ikke ut å bare pakke ned lunsj, kakao og kjeks og nyte en dag i frisk fjelluft!? Ja takk