Hallo og happy Halloween! 

Noen som skal gå trick or treat i dag, eller? Jeg skal ikke feire Halloween på helt vanlig måte i år, for her gjør de det nemlig litt annerledes! Jeg skal feire noe som heter ”Noche de Los Finaos”, lettere sagt – kastanjenatten. Fra tidligere brukte familier å samles hos den eldste kvinnen i familien, som da fortalte historier om de som var borte og hedret dem. Fint, ikke sant?  Nå derimot er det visst (i følge arrangementet i alle fall) litt mer moderne med parader, grillede kastanjer og lokale musikkgrupper som skal opptre. Spennende! Nå klarte jeg jo å gå glipp av feiringen av nasjonaldagen deres (flaut, jeg vet), så jeg gleder meg veldig til å få bli med på en annen feiring/hedring! Gøy med litt kultur og ny kunnskap.Ellers endte ikke kvelden i går helt slik jeg trodde (med te og kveldsmat). Jeg kjente plutselig at jeg var litt rastløs, så jeg fikk med meg Espen ut på en kveldstur! Vi hadde ikke noen planer om hvor vi skulle gå, men vi endte opp med å oppdage en helt ny del av byen, som vanlig haha. Det er så stort her! Vi fant blant annet to ulike kjøpesenter, mange parker, nydelige gater og sist men ikke minst Gran Canarias fotballstadion – og der var det mildt sagt stemning! Det var en kamp som foregikk når vi trasket forbi og det var plystring, klapping og høying! Tror vi må ta oss en tur på fotballkamp snart. Jeg klarte jo selvsagt å gå ut døren uten hverken mobil eller kamera, så jeg fikk ikke tatt et eneste bilde (godt Espen hadde noen jeg kunne bruke i Dropbox!), men jeg skal nok opp igjen så da skal jeg gjøre det godt igjen. Noen ganger er det jo litt deilig å bare legge igjen alt av teknologi hjemme, og bare nyte øyeblikkene. Fikk jeg voksen poeng nå, hehe?  Nei, nå skal jeg runde av her og finne på et eller annet, så prates vi mer senere