Jeg sliter skikkelig med å finne noe å gjøre om dagen, da hodet mitt bare er fylt opp med tanker om reisen.. Jeg går liksom bare å venter på at neste uke skal bli ferdig, slik at vi kan sette i gang med alt. Merker at når jeg skriver dette så får jeg litt vondt i magen, for da går det litt opp for meg at vi skal reise i fra alle. Jeg gruer meg skikkelig til de siste klemmene og det å faktisk si hade. Det har vel ikke gått lenger tid enn en måned mellom hver gang jeg har sett familien min, og ikke mer enn rundt en uke uten Albert etter vi fikk han… Huff nei, akkurat det vil jeg helst ikke tenke på! Skulle ønske vi bare kunne pakket alle med oss i kofferten <3

Det var jo egentlig planen å ha med Albert, men etter litt prat at og frem kom vi alle frem til at han vil ha det bedre sammen med mamma og familiehunden vår Doffen. Det ville jo ha blitt en del styr frem mot reisen med å fikse det slik at vi kunne tatt han med, og så er han ikke spesielt glad i varmen heller… Nå som han skal være i Høyanger så vil han jo også alltid ha selskap i Doffen, og han ELSKER virkelig å være sammen med kjære onkel Doffen! Jeg får bare prøve å tenke slik på det så skal det nok gå bra. Og nå blir det jo EKSTRA deilig å komme hjem til late desember-dager, jul og familiekos etter lang tid fra hverandre!

Dette skulle egentlig bli et helt annet innlegg, men noen ganger så går bare tankene på autopilot og så ender innlegget opp som noe annet, haha! Planen var å blogge om ting man kan gjøre sammen med venner/kjæreste som ikke er så dyrt, men det får jeg heller gjøre en annen dag.. Surrehode sa du? Haha, vi blogges mer senere og ha en fin lørdag videre ♥