Hooola chicas!

Husker dere at jeg fortalte dere om at jeg hadde fått en helt sykt digg tapas av mamma og søsteren min når jeg kom hjem fra jobb sist uke, og at jeg hadde helt glemt å ta noen bilder google maps navigation for free? Veeeeell… Jeg og mamma lagde det igjen i går siden det var så sykt godt, og nå har jeg gjort opp for meg med å ta bilder til dere, haha!

Jeg og mamma var alene hjemme i går kveld, så da slo vi på stortromma og laget oss masse digg tapas og delte noen edle dråper med rødvin kann ich bei netflix filmeen! Jeg koset meg som bare det, og når klokken var blitt så mye at vi begge satt å gjespet så kom vi på at vi ikke hadde hatt på tven eller noe, så vi hadde tydeligvis mye på hjertet begge to lego dimensions update herunterladen ps3!

Det er så koselig med slike kvelder der man bare koser seg med god mat og drikke og prater om alt og ingenting! Og i alle fall når man er i så godt selskap som det jeg var <3