Hei og god torsdag til dere  

.. Aah, i går ettermiddag/kveld tok jeg og Espen en liten pause fra hverdagen og unnet oss litt ekstra ”luksus”. Vi svippet innom butikken og kjøpte med oss deilig pålegg, croissant, sjokolade og rundstykker – har jeg forresten fortalt om min kjærlighet til croissants? Det er bare FOR godt. Uansett, vi dekket på i stuen og kastet i oss samtidig som vi så på Suits, og det var akkurat det jeg trengte i går. Bare full avslapping i koseklær uten noe som helst tanker om jobb, flytting eller noe annet enn å bare kose meg. Jeg spiste faktisk så masse at når jeg våknet i dag var jeg fortsatt mett, haha. Det er nesten, men bare neste litt flaut! Slike avbrekk i hverdagen er gullverdt i ny og ned, det gir på en måte resten av uken et ekstra kick når den ikke har komt skikkelig i gang. Herlighet, jeg må lære meg å forklare ting bedre.. Nå føler jeg i alle fall at batteriene er ladet et par hakk, og jeg er klar for hva resten av uken vil bringe – som forhåpentligvis bli å skru sammen noen møbler, haha!