M O N D A Y ♥

Denne helgen har vært akkurat det jeg trengte – ingen skruing, stress eller flytting, men masse kos, avslapping og god mat. Nå er batteriene fullstendig ladet, og jeg er mer enn klar for å ta fatt på den nye uken! Dette ble jo første helgen i leiligheten, og på onsdag har vi allerede bodd her i en uke – hvor blir tiden av?  Jeg hadde egentlig tenkt å vise dere bilder i helgen, men jeg ville vente til spisestuen også var på plass, noe den muligens blir i løpet av dagen. Dagen min startet nemlig med leveranse og bord bæring rett etter frokosten, hehe. Krysser fingrene for at det ikke er noe feil med denne levering også, det orker jeg bare ikke!

Men la oss gå tilbake igjen til helgen.  På fredag var det duket for den tradisjonelle tacofredagen, og det var noe vi måtte innføre i leiligheten også – selvsagt.  Så da dro vi frem tacosettet og spiste oss så og si fordervet, slik som man skal gjøre når det er tacofredag. Espen reiste for å møte noen kompiser etter maten, og jeg og Albert utnyttet anledningen til å spise oss enda mer fordervet på godteri, tenne lys og se Sex and the city 2 – kan man egentlig bli lei av de filmene?  Det tror jeg ikke.

Relax, it's the weekend ♥

Lørdag startet på en rolig måte, og ble etterfulgt av svømmehallen med søstrene og tantungen min, samtidig som vi sendte guttene/mannfolka (?) på fotballbanen. Resten av dagen ble egentlig bare brukt til litt datatid, deilig middag og en dårlig film hjemme før vi tok en tidlig kveld. Jeg har en skikkelig uvane med å sovne mens jeg ser film, så stakkars Espen ble sittende å se på den dårlige filmen mens jeg sov.. Beklager! Men nå ser jeg at klokken har løpt litt fra meg, så søndag tar jeg heller for meg senere i dag. Håper dere har fått ladet batteriene dere også, og at uken har startet bra, klem