Hallo fine lesere! Hvordan har dere det i dag? <3

Jeg kom plutselig på at jeg har glem å fortelle dere om hva jeg skal på lørdag! Jeg og begge søstrene mine reiser nemlig til Bergen tidlig på lørdag for å prøve brudekjoler! Er ikke det bare alle jenters våte drøm!?

Nå skal det jo sies at det ikke er jeg som skal prøve brudekjoler da, men jeg er minst like gira som om det skulle vært meg! Jeg er en ekte sucker for bryllup, så at jeg skal få være med å se på at min kjære søster prøver brudekjoler er bare HELT FANTASTISK! Jeg kommer helt sikkert til å være like gal som alle mødrene i ”Say yes to the dress”, men det får bare være! Noen må jo stå for underholdningen også, eller hva?

Haha, neida… Jeg skal prøve å oppføre meg fint og ikke gråte så alt for mye!

Har dere noen spennende planer til helgen? <3