God kveld, kjære dere! Når dere leser dette så håper jeg av hele mitt hjertet at jeg og Espen har funnet de møblene vi skulle finne i dag. Vi reiste for å se etter møbler når Espen kom hjem fra jobb i dag, og selv om jeg har lett side opp og side ned på de ulike nettbutikkene så må jeg si at jeg enda føler meg litt lost? Det er jo hundre ulike ting man kan velge mellom, og når man er like ubesluttsomme som både meg og Espen så er det søren meg ikke enkelt å velge hvilken spisestue vi skal ha, haha. Vi får bare håpe at vi begge kommer hjem glade og fornøyde!

Jeg gleder meg sånn til alle tingene er på plass, og jeg kan sette meg i sofaen med tente lys rundt meg og bare nyte leiligheten – da blir det nok vært alt stresset! Jeg lærer veldig mye av å flytte denne gangen da, for alle de andre leilighetene jeg har bodd i har så og si vært helt møblerte, men denne gangen skal vi bestemme alt selv (hjelp). Mamma så en smule oppgitt ut når jeg kom med en haug av ulike male-spørsmål første dagen vi skulle begynne, men det har jo gått veldig fint! Alt kan læres, er ikke det et ordtak eller noe? Nei, nå er Espen her så jeg må løpe. Krysser fingrer og tær for at vi finner alt! KLEM.