Når Malin og jeg skulle planlegge utdrikningslaget til søsteren vår, var vi på utkikk etter noe aktivt og sosialt som alle kunne være med på. Vi leitet på mange ulike sider der vi søkte på aktiviteter til utdrikningslag, men vi fant liksom ikke noe som virkelig passet, før vi helt tilfeldig så ”Bergen boblefotballdownload chess play! Søsteren vår har jo spilt fotball i flere år, og hva kunne vel være morsommere enn å springe rundt med en gigantisk boble over seg? Så da sendte vi raskt en mail til hun som driver Bergen boblefotball, og fikk enkelt og raskt booket oss en time fortnite downloaden gratis pc!

Vi var ni stykker som skulle spille og vi ble møtt av et utrolig hyggelig personale som viste oss garderoben, som var med i prisen microsoft office outlook 2010 gratisen. Dette var veldig greit siden vi da hadde en trygg plass å sette fra oss tingene våres og tilgang til å dusje etter aktiviteten. Etterpå fikk vi hjelp til å komme oss inn i boblene og satte i gang gpx tracks for free! Vi delte inn i to lag og spilte i ca. 20 minutter før vi alle hadde behov for en liten pause, selv om det ikke tok lang tid før vi ville fortsette igjen, da det var utrolig gøy herunterladen! Vi hadde leid hallen og boblene i 1 time, og det var akkurat perfekt tid! Man rakk å bli skikkelig sliten, ha det utrolig gøy og tulle litt rundt med boblene spotify like music! Og som et ekstra pluss, så fikk vi ha på egen musikk!

Jeg vil absolutt anbefale alle som skal arrangere et utdrikningslag, blåtur, bursdag eller bare vennegjenger som vil prøve ut noe nytt, å teste ut Bergen boblefotball fortnite season 2! For 1 time koster det 2000 kr, og da får man garderobe med dusj, leie av hall og bobler, en fotball og tilgang på badstue!Jeg vet i alle fall at viss jeg skal arrangere noe lignende igjen, så blir det en tur tilbake dit herunterladen! Viss dere vil lese mer om Bergen boblefotball, eller booke en time så kan dere gå innpå siden deres HER word download voor students! Så garanterer jeg dere en utrolig morsom opplevelse!