Sponset produkt – i samarbeid med Happybox.no

Hei! For en stund tilbake så mottok jeg en pakke fra Happybox! Og jeg må bare si at konseptet til  Happybox er helt genialt. Du får en ekse fylt med mange spennende skjønnhetsprodukter hjem i posten en gang i kvartalet, og hver utgave inneholder produkter til en verdig av minst 1500 kr! Og du, du betaler ikke mer enn 498 pr. Eske! Genialt eller hva? Dette gir deg muligheten til å teste en rekke ulike produkter til en ganske så mye billigere pris, og det liker vi jo! Jeg har plukket ut mine favoritt produkter fra denne leveringen, og der var det tre produkter som stakk av med seieren denne gangen!

– La oss starte med nummer 1 fra SkinTechnologies – 

Dette er en tannbleker og det er vel ingen av oss som takker nei til et hvitere smil? Det gjør i alle fall ikke jeg, og det er ikke mye som er penere enn hvite tenner og solbrun hud! Dette er en liten penn som passer både i vesken, toalettvesken og i jakkelommen, så denne tannblekingen kan du rett og slett ta med deg uansett hva du skal! Når du bruker tannblekingen ”smører” du bare produktet på tennene og lar den virke i 15-30 minutter, så skyller du det bare bort og etter det er du ferdig, enkelt og greit! For best mulig resultat bruker du tannblekingen i 7-10 dager, eller bare til pennen er tom!

– Produkt nummer to er fra uslu airlines – 

og er en leppestift i en nydelig rosafarge! Jeg er ikke så veldig glad i leppestifter som blir for ”voldsomme” og som gjør så veldig mye ut av seg (i alle fall ikke til hverdags), så denne fargen passer mer helt perfekt! Den føles myk og god ut på leppene, og den setter seg fort. Det som er aller best med dette produktet er at det ikke er testet på dyr, og det er et STORT pluss i boken hos meg. Fargen varer lenge, og holder seg lik som når man førts tok den på!

– Produkt nummer tre er fra SkinTechnologies – 

og heter Cuticle oil! Denne skal pleie tørre og flisete neglebånd, og viss dere hadde sett neglene mine på vinterstid så hadde dere forstått hvorfor denne har blitt en favoritt hos meg, haha! Den er veldig enkel å bruke, du masserer bare rundt negleroten og negleflaten på en ren og tørr hand! Denne kan man for eksempel bruke 2 ganger i uken, og så vil nok du sitte igjen med noen fine og velstelte negler!

Happybox sender som sagt ut boksene sine en gang i kvartalet, og de har ingen bindingstid så viss du synes dette hørtes interessant ut så kan du klikke inn HER og lese mer! Jeg er i alle fall veldig fornøyd, og elsker at det gir meg muligheten til å oppdage mange nye produkter! Og så er det jo kjempegøy å åpne den fine boksen når den kommer i postkassen! Så nå har jeg bare en siste ting å si til dere… Løp og kjøp! Eller, løp og bestill, hehe!