- William Cullen Bryant 

Nå har jeg akkurat komt inn igjen fra en liten søndagstur sammen med Albert, og i dag fikk jeg skikkelig høstfølelse av å være ute! Bladene har forandret seg mye bare på noen få dager, og det er ikke snakk om å gå ut i noe mindre enn bukse og tykk genser. Jeg håper egentlig at høsten fortsetter i det tempoet det har startet i, for jeg håper veldig på å få se fjellene i alle mulige farger før jeg reiser bort. Det er jo så fint ♥ Tenk det da, fjellet dekket i fine farger, høstsol og kakao på en eller annen fjelltopp – det høres ikke feil ut det? Ironisk at jeg sitter å drømmer om høsten når jeg samtidig gjennomsøker Nelly for bikinier og badedrakter, haha! Jeg synes det er fint med badedrakt, i alle fall den litt mer ”spenstige” typen, men der er ikke Espen heeelt enig. Han mener at det bare er jenter som synes det er fint, men det går egentlig helt fint for min del. Det er jo jeg som skal like det jeg går med, ikke alle andre – så det så.

•           •          •

Resten av denne dagen er fylt opp med middagsselskap hos besteforeldrene til Espen, noe jeg gleder meg masse til! Jeg trives veldig godt sammen med familien hans, og jeg setter sånn pris på den varme velkomsten de har gidd meg. Og etter middag og kos skal jeg og Espen videre på kino! Kino er noe jeg svært sjeldent går på, så det kan jo bli gøy til en forandring. Filmen vi skal se heter ”What Happened to Monday”, og det er vel egentlig det jeg vet om filmen, haha. Det skulle bare gå to kinoer i dag, så da ble det denne. Jeg kan heller gi dere en liten tilbakemelding på den i morgen! Men nå må jeg komme meg ned på badet for å fikse meg litt! 

Håper dere får en fin søndag ♥