Jakke – HM
T-skjorte – Mango
Bukse – Zara 

.. Brrr! Rekk opp handen alle som synes at denne Sibir-kulden kan roe seg noen hakk/grader! Når jeg sto opp viste gradestokken intet mindre enn – 9,6, og det blir noen grader for kaldt for min del altså. Greit at det ser helt fantastisk ut ute med en knallblå himmel, sol og frost, men hjelpes – det blir å sitte fremfor peisen så lenge som overhode mulig, haha. Når varmen (forhåpentligvis) har  satt seg litt mer i kroppen skal jeg reise ned i sentrum for å leite opp et fargekart, slik at jeg kan begynne å planlegge hvilke farger vi vil ha i leiligheten. Jeg fikk et tips fra søsteren om at det var lurt å se fargene fra fargekartet i lyset som er i leiligheten, og det var absolutt ikke noe jeg hadde tenkt over! Føler meg ganske så grønn når det kommer til alt slikt, så jeg setter stor pris på hvert eneste tips. Jeg skal av å se over leiligheten sammen med hun som er styrer i borettslaget senere i dag, så da tenkte jeg å se litt på farger samtidig. Jeg er ikke 100 % sikker (hallo alle Paradise Hotel deltagere) men jeg tror vi får nøklene i dag – woho! Men nå får jeg trosse kulden og komme meg av sted –  ønsk meg lykke til ♥