Jakke – HM
T-skjorte – Mango
Bukse – Zara 

. herunterladen. Brrr! Rekk opp handen alle som synes at denne Sibir-kulden kan roe seg noen hakk/grader! Når jeg sto opp viste gradestokken intet mindre enn – 9,6, og det blir noen grader for kaldt for min del altså herunterladen. Greit at det ser helt fantastisk ut ute med en knallblå himmel, sol og frost, men hjelpes – det blir å sitte fremfor peisen så lenge som overhode mulig, haha herunterladen. Når varmen (forhåpentligvis) har  satt seg litt mer i kroppen skal jeg reise ned i sentrum for å leite opp et fargekart, slik at jeg kan begynne å planlegge hvilke farger vi vil ha i leiligheten herunterladen. Jeg fikk et tips fra søsteren om at det var lurt å se fargene fra fargekartet i lyset som er i leiligheten, og det var absolutt ikke noe jeg hadde tenkt over directx 12 windows 7 64 bit free! Føler meg ganske så grønn når det kommer til alt slikt, så jeg setter stor pris på hvert eneste tips. Jeg skal av å se over leiligheten sammen med hun som er styrer i borettslaget senere i dag, så da tenkte jeg å se litt på farger samtidig herunterladen. Jeg er ikke 100 % sikker (hallo alle Paradise Hotel deltagere) men jeg tror vi får nøklene i dag – woho! Men nå får jeg trosse kulden og komme meg av sted –  ønsk meg lykke til ♥