I dag kom hverken jeg eller Espen oss ut av sengen før klokken var nærmere 11.. Og det har vel omtrent ikke skjedd siden vi bodde i hver vår leilighet zeitschriften online kostenlos download! Skjønner ikke helt hva som skjer denne uken, jeg har vært skikkelig trøtt hver eneste morgen. Jeg bruker jo vanligvis å være tidenes morgenfugl, men denne uken har hver dag føltes ut som en tung mandag etter en litt før hard helg – og jeg liker det absolutt ikke video grabber windows 10! Gi meg tilbake energien og mine glade morgener, og i alle fall nå som det bare er ti hele dager igjen i paradis, eller kanskje jeg bare har tatt skikkelig ferie prison break kostenlosen? Hehe, ikke vet jeg!

•    •    •

Kjenner jeg har en liiiiten indre panikk for at turen snart er over döner photos to. Jeg har gledet meg så lenge til å skulle være her, og nå er det bare ti dager igjen – sykt gta online kostenlos downloaden. Men jeg gleder meg heldigvis til å komme tilbake til Norge også, og i alle fall viss det er snø. Jeg ser for meg kakao, fyr i peisen, familie og snø som daler ned utenfor vinduet ♥ Vet at jeg mest sannsynlig kommer hjem til regn og 4-5 grader, men jeg lever enda i håpet bird voices for free! Bare tenk så merkelig det blir å gå i fra denne hverdagen til en hverdag i Norge.. Jeg er SÅ glad for at julen er like rundt hjørnet når jeg har komt hjem aperture herunterladen. Deilig å ha noe ekstra koselig å se frem til, vet at det er mange som ”detter” litt etter å ha vært borte på reise over en lenger periode, og da hjelper det nok å ha julen som jeg er så glad i såpass nært planner app herunterladen. Håper i alle fall det. Godt jeg har bloggen til å tømme hodet litt, føler meg alltid bedre etter å ha skrevet litt postbank online banking app herunterladen!

Nå skal jeg straks fikse meg noen husmorspoeng med å lage middag, og så har jeg egentlig ingen planer for resten av dagen wie kann ich instagram videosen. Meget mulig at det blir serie/film og litt kos! Det blir i alle fall ikke en alt for sen kveld, for jeg gjesper allerede, haha. Ha en fin dag videre ♥