Hei onsdag! Og da var det bare tre dager igjen til åpningsdagen, hjelp. Kjenner det begynner å vokse noen små store sommerfugler i magen etterhvert ja, hehe! Nå må vi bare bruke de siste dagene til å gjøre alt helt ferdig, for det er jo enda et par ting som må fikses før vi er 100% klare for å ta imot folk!

I går ettermiddag/kveld var jeg alene hjemme, og da utnyttet jeg anledningen til litt egenpleie! Jeg tente et par lys, tok på en ansiktsmaske, leste litt i Det nye, og så ble det søren meg baking av cottage cheese-rundstykkene også, som jeg koste meg med til kvelds sammen med en gul kiwi! Forresten, om dere ikke har smakt gul kiwi før så må dere bare hive på dere skoene og løpe til butikken, for YUM så gode de er! Jeg kan ikke akkurat skryte på meg at jeg har blitt noe flinkere til å ta meg tid til hverken ansiktsmaske, hårkur eller noe som skulle ligne på egenpleie, men guri (haha, klemz fra 90 år gamle meg) i går var det helt innenfor. Bare det å kunne slenge bena på sofaen, og lappe fullstendig av i mitt eget selskap! Stressnivået har jo naturligvis økt et par hakk nå som vi styrer på for å få ferdig galleriet, så en slik kveld var muligens akkurat det jeg trengte for å samle nye ”krefter”, hehe. Ironisk nok så må jeg faktisk klappe igjen dataen for å stikke ned på galleriet igjen nå, men vi prates snart! Håper dere får en fin onsdag