Kjole -HM// Strømpebukse -Pierre robert// Øredobber – Bjørklund
Hallo til dere, står alt bra til?

Her går det i veldig lite dataen om dagen – jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg har vært så lite innpå her.. Men heldigvis ser jeg at det er mange andre blogger som ikke blir like hyppig oppdatert som vanlig nå i julen, så da er nok flere enn meg som har tatt litt juleferie, hehe. Kjenner faktisk at det skal bli litt deilig å komme tilbake til gamle og gode vaner, selv om jeg storkoser meg med litt treigere morgener og dager generelt enn vanlig, jeg kan jo ikke klage på det akkurat!

Espen kom tilbake til oss i går, så nå er vi alle på plass og klare for å nyte de siste dagene av 2017. Helt sprøtt at enda et år er omme om tre små dager! Tenkte jeg skulle lage et tilbakeblikk av året nå før nyttårsaften, så får jeg kanskje litt oversikt over hva jeg har gjort dette året jeg også, haha. Føler dette året bare har flydd av sted, men det er kanskje ikke så rart når jeg blant annet har flyttet hele tre ganger. Hjelpes. Kanskje 2018 blir året hvor jeg bestemmer meg for hvor jeg/vi egentlig vil bo? Ikke vet jeg, men 2018 blir nok et spennende år uansett – det er jeg helt sikker på.  skal jeg straks reise inn i idrettshallen for å heie litt på kjærestene til søstrene mine som skal spille juleturnering, så da får vi heller prates mellom alt annet igjen! Ha en fin dag videre