Når dere leser dette er jeg mest sannsynlig allerede plassert på solsengen, eller jeg håper i alle fall at jeg er det! Kapteinen fortalte nett at det var meldt 36 grader i skyggen, så det skal nok bli en aldri så liten svettefest, haha herunterladen.  Så ja, som dere sikkert forsto så sitter jeg nå på flyet på vei til Alcudia!

Jeg og Espen snakket nett om det, og fy så synd jeg synes på de med flyskrekk, det må rett og slett være fælt netflix app kostenlos herunterladen. Selv synes jeg at det er beroligende å sitte på fly. Det er så fint, den helt klare og blå himmelen, skyene som ser ut som sukkerspinn og musikk på ørene, musikken er nesten det viktigste vivo.sx downloaden. Jeg hadde nok ikke hatt den samme beroligende følelsene viss ikke det hadde vært for den, for det er jo ingen hemmelighet at det bruker å være litt bråk på fly herunterladen! Akkurat  når jeg skrev dette så fikk vi tidenes turbulens, haha. Nesten så det var vanskelig å treffe de rette bokstavene, så jeg beklager om det kom et par rare ord her, heh herunterladen! Flyturen i dag  er ikke på mer en tre timer og ti minutter (svært presis her ja), så det blir ikke lange turen. Jeg skal prøve å få unnagjort litt blogg-jobb mens jeg sitter her, og viss jeg kunne valgt så hadde fly vært mitt faste ”kontor”, noe som kan fikse det for meg eller herunterladen? Hehe, neida. Joda..

Nå skal jeg jobbe litt videre med en konkurranse som kommer ut i neste uke, så det er bare å glede seg mahjong ägypten kostenlos downloaden! Så blogges vi mer senere i dag <3 Ha en strålende dag fine dere!