Når jeg så igjennom noen bilder jeg hadde på kameraet for litt siden, så fant jeg ut at det var mer enn nok ”materiale” for å ha en aldri så liten ”bildene som ikke kom på bloggen” xbox live aufnahmen herunterladen! Det er jo en stund siden jeg har hatt det nå, så nå er selvtilliten høy nok til å legge ut alle disse flotte bildene igjen, haha! Jeg synes alltid det er gøy når andre har slike innlegg, og noen ganger må man jo dele litt bilder fra hvordan det ofte er mellom de bildene man faktisk deler videos orf theken! Man treffer jo ikke på alle bildene akkurat, så litt uheldige ansiktsuttrykk blir det alltid!

Her er jo et fint eksempel på et av de uheldige uttrykkene von windows 7 auf windows 10 kostenlos!

Ja nei altså, skilt ved fødselen apps herunterladen geht nicht?
Haha, vet ikke helt hva som skjer her microsoft teams download mac kostenlos!

Litt panikk for at Espen skulle dytte meg utfor…

Det var det jeg hadde for denne gang, men det tar nok ikke så veldig lang tid før jeg har en rekke med mindre pene bilder igjen, haha animierte logos kostenlos downloaden!

Ha en fin dag videre <3