Hei dere! Jeg tenkte å gi dere en aldri så liten update på en av de litt større tingene som skjer i livet mitt for øyeblikket. I går skrev jeg at det var ganske travelt i helgen som var, noe som var ene og alene på grunn av jobb. Jeg har aldri nevnt noe om jobb på bloggen tidligere, og det er rett og slett fordi jeg har jobbet innen helse. Personlig har det for meg vært viktig å holde jobben innenfor helse og bloggen adskilt, og det mener jeg fortsatt. Jeg har ingen planer om å gå noe dypt inn i det, folk får velge hvordan de vil balansere jobber innenfor lignende yrker og blogg selv, men jeg har aldri villet blande de to tingene med tanke på relasjonene til pasientene – noe som har vært veldig viktig for meg. Så hvorfor nevner jeg da egentlig helse-jobben på bloggen nå? Vel, det har seg slik at jeg hadde min siste faste arbeidshelg på den tidligere jobben min forrige helg, og er nå klar for nye kapitler. Jeg har jobbet innenfor helse helt siden jeg gikk på videregående – og jeg er faktisk utdannet ambulansefagarbeider (noe jeg er veldig stolt over!), men nå kjenner jeg at lysten på noe nytt melder fra.Jeg er ikke mer enn 23 år gammel, og det er nå jeg har muligheten til å prøve og feile litt. Utdanning har jeg alt tatt, så hvorfor ikke utforske litt når jeg kan? Planene er ikke fullstendig spikret enda, fra i dag så blir det i alle fall sosiale medier som blir hovedprioriteten min, så får vi heller se hva som skjer til høsten. Spennende, skummelt og utrolig gøy er de tankene som spinner rundt i hodet mitt akkurat nå, men jeg føler meg klar for noe nytt, og jeg er veldig spent på tiden fremover. Så der har vi det, jeg er nå blogger på heltid! Føler det er så mye enklere å bare ta en forklaring rundt dette så er vi alle på samme plan. Og så håper jeg at dere er like spent som meg på tiden fremover!