Nå på vinterstid er det lett for at huden blir litt ”gufsen” i fargen, og at gløden forsvinner litt i fra ansiktet, det har i alle fall jeg opplevd… Så jeg har lett litt rundt etter noe som kan hjelpe litt på dette problemet, og da kom jeg over ”NYX Born To Glow Liquid Illuminator”, og den har virkelig satt en stopper for den ”gufsene” fargen!

Jeg blander bare litt av den inn med min vanlige foundation fra Bobbi Brown, og påfører de med min all time favorite – beauty blender!

NYX born to glow gir en utrolig fin glød, og gjør slik at fargen i ansiktet blir litt varmere! Den er utrolig lett, sklir fint inn i huden og etterlater ikke noen skjolder eller linjer. Man kan jo også velge å bare legge den på kinnbena, neseryggen eller på øyelokkene, men jeg liker best å bruke den sammen men foundation!

 NYX tester ikke produktene sine på dyr, og er et billig og veldig bra merke som man blant annet kan finne på mange H&M butikker, coverbrands og de aller fleste nettsider som selger sminke! Så viss ikke dere har testet ut noen av NYX sine produkter enda, så vil jeg absolutt anbefale dere å prøve dem!