Nå tenkte jeg å vise dere et par favoritter innen ”budsjettvennlig” sminke! Det er jo absolutt ikke nødvendig å måtte legge ut hundrevis av kroner for å få tak i gode produkter, og i dag tenkte jeg å vise favoritter til huden feuchtgebiete hörbuch kostenlosen.


LA OSS STARTE ! 

NYX Stay matte but not flat foundation clipsen kostenlos.

Dette er en foundation jeg liker veldig, veldig godt. Den har ikke den beste dekkevnen, men til min hud passer den helt perfekt feuchtgebiete hörbuch kostenlosen! Jeg liker at ikke at foundation ligger som en maske over ansiktet, men at den heller bare hjelper til å jevne ut huden. Den føles naturlig på huden og tørker fort inn uten å tørke ut – jeg har ganske sensitiv og tørr hud, men denne skjolder seg ikke på meg from netflix. Jeg har tidligere brukt foundation fra både Bobbi brown og Mac, men jeg synes faktis at denne ser bedre ut på huden (om du ikke vil at den skal dekke fullstendig) ttt download all maps.

Max Factor smooth miracle primer

For at foundationen både skal holde seg bra og se best mulig ut gjennom hele dagen er det viktig med en god primer treesize herunterladen! Denne fyller uten tvil alle kravene jeg har til en primer veldig godt, og det uten å koste en formue. Den varer lenge, er enkel å påføre, kjennes myk og god ut på huden og får sminken til å sitte lenger apps downloaden apple tv 3. Den hjelper også med å gjøre linjer, arr og porer mindre synlige! Den har blitt et fast produkt i min ”sminkerutine” og jeg har absolutt ingen planer om å bytte den ut wii u spiele kostenlos downloaden deutsch.

Isadora cover up cushion concealer

Denne testet jeg ut for første gang for ca elberfelder bibel. en måned siden, og jeg må bare si at jeg er skikkelig fornøyd med den! Den dekker mørke ringer under øynene veldig bra, og siden det er en sånn ”twist” løsning for påføring gjør det doseringen til en lek wie kann man podcast downloaden. Denne blir også veldig grei å bruke til litt enklere sminkeløsninger nå som sommeren nærmer seg og en gjerne bruker mindre produkter.

NYX 3 step to sculpt

Denne er også ganske ny i sminkesamlingen! Her får du både konturering, setting og highlighting i et og samme produkt. Jeg har ikke testet den ut i mer enn en uke, men så langt har jeg ingenting vondt å si om den! Det som ofte er viktigest for min del når det kommer til sminke er at den ikke tørker ut huden min, og med denne har jeg ikke merket noe til det. Gleder meg til å teste den ut enda mer!

Isadora Blush & Glow Draping Wheel

Sist men ikke minst er Isadora sin blush & glow draping wheel! Denne har danket ut ”The balm hot mama” for min del, da jeg synes den gir en utrolig fin glød. Rosafargen er helt perfekt i kinnene og ser naturlig og fin ut! Tenker at denne til og med blir enda finere etter at kroppen har fått litt mer sol på seg.

Det var de produktene jeg ville vise dere i dag, og jeg føler nesten at jeg må legge til at jeg har kjøpt absolutt alle produktene selv – så det er ingen tvil om at dette er produkter jeg er fornøyd med! Produktene kan dere finne på de aller fleste butikker som selger sminke, jeg har sett de både hos HM, Cubus, Coverbrands – ja, de fleste steder. Håper dere likte sminketipset mitt og at dere får en fin lørdag, klem.