I dag kan jeg ikke starte innlegget på noen annen måte enn ved å gratulere min kjære storesøster så mye med 30års dagen  Hipp, hipp hurra for henne herunterladen! Som jeg har skrevet tidligere så har jeg et utrolig godt forhold til familien min, og jeg setter veldig stor pris på de alle. Så i dag skal dagen bli brukt til feiring av søsteren – det fortjener hun så absolutt  Formiddagen har flydd unna for å fikse ferdig småting med gaven og kakebaking trailer von youtube herunterladen. Tror det blir en hard opplevelse å ikke spise kake i dag, haha! Ikke enkelt å holde seg unna sukker og salt når man skal i bursdag..

• • •

Jeg tenkte å ta et lite tilbakeblikk fra helgen gjennom mobilbilder i dag, siden det ble såpass stille her inne på lørdag og søndag herunterladen. Det tror jeg ikke at jeg har gjort før, så kanskje det slår an? Vi prøver i alle fall!

Peis og hundekos med lille Albert i kulden microsoft kartenspiele kostenlosen! Herlighet så mye kjærlighet og selskap en hund kan gi ♥
Absolutt ikke feil utsikt fra loftestuen windows movie maker windows 10 download free german!
Jeg er så glad for at jeg turte å klippe håret exact online backup downloaden! Er så gøy med noe helt nytt, og synes også at det ser mye sunnere og friskere ut nå. 
Gårsdagens middag – NAM piktogramme zum downloaden! Den ble spist samtidig som Farmen kjendis rullet på skjermen. Må ærlig innrømme at jeg synes kjendis-versjonen er hakket artigere enn det originale! 

Som dere ser så har det ikke skjedd så veldig mye i helgen, det har gått i kos, jobb og mer kos egentlig moorhuhnjagd herunterladen! Men nå må jeg gjøre ferdig kaken og fikse meg litt til bursdag! Ha en fin mandag, så prates vi mer senere ♥