God mandag til dere alle  Nå har vi startet på den beste uken i hele året etter min mening, og jeg gleder meg masse til å se hva den vil bringe! Det eneste triste er at Espen reiser til Odda igjen i løpet av uken.. Blir nok rart å være borte fra han etter så masse tid sammen, men samtidig så skjer det jo så mye i julen, så det skal nok gå bra.

χ   χ   χ

♥  ♥  ♥

Ellers tjuvstartet jeg på familiehyggen alt på lørdag, for da pakket vi med oss grill, pølser, kakao og akebrett og tok oss en aldri så liten tur ut i snøen! Det har jo dessverre meldt mildere og regn så og si hele uken, så da måtte vi utnytte snøen så lenge den var her. Det ble ikke så veldig mye aking da det var litt mindre snø enn vi trodde, men det hele var veldig koselig uansett, og noe jeg absolutt kunne tenke meg å gjøre igjen om ikke så lenge! Krysser fingre og tær for at regnet snur om og blir til snø. Kan faktisk ikke huske sist gang det var en skikkelig hvit jul? Kanskje det må bli julefeiring på en hytte langt oppe på et fjell til neste år, hehe!  Nå skal jeg jobbe litt videre med et annet innlegg, greit å prøve å være et skritt foran nå som julen nærmer seg med stormskritt! Håper dere får en fin start på uken, så prates vi mer senere