God kveld fine lesere ♥


Nå har jeg akkurat satt på Finn og sett annonse etter annonse på leiligheter. Det er så utrolig masse fint der ute, og selv om jeg ikke helt vet hvor jeg vil bo enda, så kjenner jeg at det kribler langt inn i magen når jeg tenker på å innrede mitt eget hjem. Ikke et hjem jeg leier, men min helt egen leilighet – eller rettere sagt min, Espen og Albert sin. Jeg drømmer om å ta morgenkaffen fremfor en varm og glødende peis, mens Albert koser på fanget og Espen løper rundt for å finne kameraet sitt. Jeg har absolutt ikke noen planer om å kjøpe meg leilighet med det første, men det er noe med tanken som pirrer meg veldig. Og når jeg satte sammen en liten inspirasjonscollage, så kunne jeg ikke gjøre annet enn å drømme meg enda lenger inn i leilighetstankene! Jeg koser meg sånn med å sitte og drømme meg vekk i alle disse bildene. Jeg satte til og med på pianomusikk i bakgrunnen, haha. Det er nok noe helt magisk med å ta i mot nøklene til din første egne leilighet, det er jeg helt sikker på! Jeg kommer garantert til å ha gjort klart hvert eneste rom i leiligheten allerede før den er funnet!

Håper dere likte den lille inspirasjonscollagen, og kanskje den vekket noen tanker hos de av dere som allerede har leiligheten i boks?  Håper det   Ha en fin kveld videre, så prates vi!