♥♥
G O  D   F R E D A G
···································

Jeg vet at absolutt alle snakker om det, men jeg klarer ikke å dy meg av den grunn – hvor deilig er ikke været om dagen!?  Jeg har lengtet etter de lange lyse dagene med solstråler som varmer, og nå er de plutselig her. La oss bare krysse alt vi har for at det holder lenge, lenge, lenge. Noe som minner meg på at vi virkelig må gå til innkjøp av utemøbler til altanen vår. Akkurat nå er den helt tom, eller det står en enslig liten lykt der, men det er det.. Tror jeg må skaffe meg noen deilig møbler og en grill, sist nevnte er spesielt viktig! Grillmat er livet, haha ♥

I går hadde jeg min første utelunsj med en venninne for sesongen, og en ting er helt sikkert – det blir absolutt ikke den siste. Jeg og venninnen min har bodd på to helt ulike steder de siste årene, så nå er det jo litt artig at vi plutselig er tilbake igjen på hjemplassen begge to. Det er så godt med slike venner som man bare finner tilbake igjen til med en gang, nett som om man ikke har vært borte fra hverandre. De er gullverdt ♥ Etter noen timer med lunsj, prat og kos reiste jeg opp på kontoret til Espen, slik at vi kunne slå følge hjem igjen. Elsker  at vi bor så sentralt! Men nå må jeg nesten runde av her, slik at jeg kommer i mål med alt. Dagen i dag blir nok ganske travel, så jeg tror nok ikke at jeg rekker å stikke innom her før i morgen.. Håper dere får en fin fredag –  det fortjener dere ♥