Nå har jeg vært ”vippe-løs” i en uke, og først nå har jeg endelig begynt å venne meg litt til det. Så da tenkte jeg å lage et ”fordeler og ulemper” innlegg, slik at de av dere som vurdere å enten ta eller ta av vippe-extensions kanskje blir litt sikrere!

Jeg hadde hatt vippe-extensions sammenhengende i nesten to år før jeg valgte å fjerne de for ca. en uke siden. Grunnen til at jeg valgte å ta vippe-extensions i første omgang var at jeg synes det var utrolig fint (selvsagt), jeg klødde en del i øynene av maskara og for å alltid ha fine vipper. Jeg var strålende fornøyd med de nye vippene mine, og jeg har bare gode ting å si om jente på LUX-house Sogndal der jeg brukte å sette på vipper.

Etter noen måneder ble jeg egentlig litt ”blind” på vippene, og jeg tenkte ikke så veldig mye over at jeg hadde lange og fyldige vipper lenger, det ble egentlig en normal ting for meg, hvis dere skjønner? Men når jeg tok de av så jeg virkelig hvor stor forskjell det var! Herregud sier jeg bare… Men over til poenget, hvilke fordeler og ulemper synes jeg det var med vippe-extensions?

Fordeler:

– De ble lenger og fyldigere

– Jeg trengte aldri å tenke på øyensminke

– Så likt ut uansett om jeg nett hadde våknet eller om jeg skulle på byen

– Jeg følte meg veldig vell med de

– Trengte omtrent ikke å bruke tid på sminke om jeg ikke ville

 

Ulemper:

– Må være forsiktig med vann, jeg savnet veldig å kunne kasta vann i ansiktet på morgenen

– Kunne ikke gni meg skikkelig i øynene

– Det var litt ugunstig i varmere land der man bader i saltvann og bruker mye solkrem

– Litt stressende med påfyll-timene, vippe-extensions ser ikke så veldig fint ut om man ikke er ”flink” til å fylle på hver 3-5 uke

– Kan bli dyrt i lengden om man ikke får det sponset

– Det skader dine egen vipper

Hovedgrunnen til at jeg valgte å fjerne vippene er fordi jeg skal bo i Spania i 2-3 måneder, så da ville jeg fjerne de nå slik at mine egne vipper kunne få vokse seg lange og fine igjen før jeg skal ut å reise. Jeg ville også fjerne de før sommeren slik at jeg kan bade og styre på nett som jeg vil uten å tenke på at jeg ødela noe. Akkurat nå er jeg veldig usikker på om jeg ville tatt det igjen eller ikke, da jeg merker at det egentlig er ganske deilig å ikke trenge å være ”redd” for å ødelegge de. Jeg synes jo at det var utrolig rart de første dagene, og rett etter ville jeg ikke se meg selv i speilet en gang (haha..), men nå begynner det å gå seg litt til! Jeg må bare få øvd inn det å ta på seg maskara igjen, for det kan jeg absolutt ikke lenger!

Håper innlegget har vært litt til hjelp til de av dere som er usikre på hva dere skal gjøre! Jeg vil bare avslutte med å si at jeg var veldig fornøyd med vippe-extensionset, og at jeg aldri ville hatt det så lenge om jeg ikke hadde vært det. Men nå skal jeg la mine egne vipper få pleie seg og vokse seg fine igjen, så får vi se om det blir påfyll eller ikke senere en gang!