Tidligere i uken var jeg med Espen ut for å hjelpe han med noen bilder som han skal ha til den nye nettsiden hans (skal heller linke til den når den er helt ferdig), og da fikk jeg brukt det kjæreste jeg eier i klesskapet – bunaden min! Espen driver med foto for de av dere som ikke vet det, og nå som det nærmer seg konfirmasjoner er det jo høysesong for bundasbilder. Det fikk meg til å mimre litt tilbake til min egen konfirmasjon som nå er 8 år siden – hjelp, nå følte jeg med gammel!  Jeg husker at jeg var SÅ nervøs for alt som skulle skje i kirken, og tenkte at jeg garantert kom til å snuble i bunaden på vei ned kirketrappen, haha. Alt gikk heldigvis veldig fint, og når vi kom oss til det stedet hvor jeg skulle ha feiringen roet heldigvis alt av nerver seg og dagen var bare helt fantastisk.

Jeg føler meg alltid ekstra fin og ikke minst stolt når jeg har på meg bunad, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg faktisk har min egen bunad. Jeg så vel egentlig ikke helt verdien av det når jeg var 15 år, men nå er jeg bare utrolig glad i den. Det er rett og slett det fineste i hele garderoben min – uten tvil. Kjenner at jeg gleder meg skikkelig til å bruke den igjen! Og til de av dere som skal være konfirmanter i år så er det absolutt ikke noe å grue seg til, det er bare en helt spesiell og fin dag. Håper dere har en strålende søndag, så prates vi mer senere ♥

Som kjæreste så er det vel nesten min plikt å tipse dere om Facebook-siden til Espen, hvor dere kan bestille han som fotograf til for eksempel deres konfirmasjon! Bare et lite tips, hehe ♥ Sjekk ut siden HER