God kveld, kjære dere. Nå sitter jeg nydusjet og koser meg med en varm og deilig kopp kakao ♥ En fin høstkveld! Etter middagen i dag tok jeg, Espen og Albert på oss regnjakkene og tok oss en aldri så liten fjelltur! Jeg sa jo tidligere i dag at jeg skulle bli flinkere til å utnytte dagene litt mer, og hva er vel da bedre enn en tur ut i skog og mark? Jeg føler meg faktisk overraskende mye mer avslappet nå enn hva jeg har gjort på lenge. Det er nett som om jeg endelig landet litt? Deilig føles det i alle fall! Kanskje jeg må gi meg selv beskjed flere ganger? Haha!

Turen vi gikk tok ikke så veldig lang tid, men det gikk oppover hele vegen, så da fikk jeg pustet og pest litt! Det er så fint å se hvor mye Albert koser seg på slike turen ♥ Tror jeg må prøve å gå flest mulige skogsturer med han før vi reiser, for det elsker han virkelig! Det at små hunder ikke kan gå krevende turer er i alle fall bare tull, Albert har det som plommen i egget når han går lange slitsomme turer. I sommer gikk han faktisk helt til trolltunga og hjem igjen! Han imponerer stadig. Nå skal jeg straks pakke bort dataen, lage meg litt kvelds og kose meg sammen med Espen! Ha en fin kveld videre!