Jeg og E var på vår aller første joggetur UTE i dag, og det føltes så godt (utenom at det var tungt da, formen er ikke helt på topp for å si det sånn) herunterladen! Det å ikke trenge mer enn en tights og en genser for å gå ut er søren meg undervurdert, endelig begynner våren og melde seg! Jeg så til og med et par små blomstrer som hadde meldt sin ankomst utenfor huset i dag, DEILIG herunterladen! Nå kommer jeg sikkert til å dette i bakken viss snøen kommer tilbake, så den får bare holde seg borte til desember igjen, haha!

E har jo vært skadet lenge nå etter en uheldig hendelse på turntrening for 7 måneder siden, så det var utrolig gøy å se at foten hans begynner å bli så bra at han kan være mer aktiv igjen top 100 charts kostenlos legal! Jeg elsker å trene sammen med han, og føler ofte at jeg klarer å pushe meg litt mer når han er med, så nå må han bare holde seg skadefri!

Albert fikk selvsagt være med han også, han er faktisk helt super å ha med på joggetur appsen op smartwatch! Lille flinkisen <3