Wow, wow, wow hvor og hvordan skal jeg starte? Etter lørdag er hele kroppen fylt med lykke, og jeg er hundre prosent sikker på at jeg svever på en rosa sky. En sky som jeg aldri vil forlate. Åpningen gikk over all forventning, og jeg kan ikke få sagt mange nok ganger hvor takknemlig jeg er for hvert eneste menneske som kom innom Fjordgalleriet – jeg setter stor pris på alle og en hver. Alle blomstrer, varme og støttende ord, smil og besøkende – tusen hjertelig takk.

Magen min knytte seg sammen i retninger jeg ikke trodde den kunne knyte seg lørdagsmorgen, og nervene var mildt sagt på plass i det klokken sakte men sikkert tikket seg et og et hakk nærmere 10-tallet. Og når da glasuren jeg hadde laget til kaken som straks skulle serveres ikke ville spille på lag, så kom det et par gloser i stakkars Espen sin retning, beklager det, hehe. Jeg skyller på nervene! Men herlighet, de nervene, de ble fort byttet ut med en varme og et stort smil.

Vi hadde åpent fra klokken ti til klokken fire, og jeg er helt overveldet over trykket som hele tiden var her. Jeg som var rimelig sikker på at de 32 glassene vi hadde kjøpt inn skulle holde, hehe! Så feil kan man heldigvis ta. Så nå sitter jeg da her i galleriet, og nyter de første timene av min fremtidige hverdag. En kopp kaffe, musikk i bakgrunnen, en spent følelse og dataen – for jeg kommer selvsagt til å oppdatere som normalt her inne. Håper dere er like spente på tiden fremover som jeg er, for hohoi jeg er rimelig spent! Og igjen – tusen takk til alle som gjorde lørdagen og åpningen av Fjordgalleriet helt fantastisk ♥