Jeg forstår ikke helt hva kroppen min tuller med denne uka, for jeg føler meg trøtt og lite motivert hele dagene. Det er ikke sånn at jeg er syk, men bare ikke helt på topp, om dere skjønner from youtube videos? I går endte det hele med at jeg og Espen gikk å la oss klokken ni, haha..  Jaja, satser på at det går over i løpet av dagen, for jeg har alt for mye som skal flyttes, settes på plass og måles opp i dag herunterladen. Vi driver å vurderer en tur til Førde for å handle møbler i morgen, så da må vi nesten få litt mer kontroll først!

 

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Nå som temperaturene begynner å stige og tykke jakker, luer og skjerf snart kan pakkes bort, åpner det dørene for litt andre detaljer spiderman herunterladen. Her ser dere et veldig enkelt og hverdagslig antrekk, som jeg har ”pyntet” opp med to små detaljer – et hårband og et belte med blomstermønster convert2mp3 free chip. Hårbandet er et sjal/tørkle som jeg har brettet sammen og knytt rundt hode, men viss du ikke er så glad i å ha håret slik kan du bare knyte det rundt halsen – det er så fint amazon prime videos on pc!  

Det finnes utrolig mange fine detaljer som kan gjøre det lille ekstra for antrekket, uten at det trenger å hverken koste så mye eller være vanskelig hörverstehen b1 herunterladen. Et par øredobber, en klokke, sjal, belter, en veske, store strikker, ringer eller noen sko i en litt spenstig farge kan enkelt gjøre antrekket litt mer spesielt herunterladen. Jeg har kjøpt sjalet mitt på HM og både de, Lindex, Kappahl, Cubus og Bikbok har mange ulike og billige detaljer som passer perfekt nå fremover. Men nå må jeg faktisk bare komme meg inn i leiligheten audiodatei von website downloaden! Håper dere likte det lille tipset mitt, og at dere får en fin dag ♥  Klem.

Sjal – HM// T-skjorte – Carlings// Belte -stradivarius// Smykke – Bjørklund