Nå tenkte jeg å vise dere de nyeste tingene i leiligheten! Det kommer sakte men sikkert litt og litt mer opp på veggene, og kjøkkenet begynner å nærme seg helt ferdig! Jeg mangler bare en liten benk som skal stå under de nye bildene – tror det kan bli fint. Bildene er jeg forresten veldig fornøyd med, og synes den grønne fargen står veldig fint til kalk-fargen vi har på veggen. Tror jeg har falt litt for grønne planter, hehe! Både bildene og rammene har jeg bestilt på Desenio.

Vi fikk nye puter når vi var i Førde på lørdag – med bilde av  grønne planter! Synes de passet veldig godt inn med resten her hjemme! Her går vi nemlig for en grønn og ikke en rød tråd, heheh veldig morsom.. Putene er kjøpt på Kremmerhuset – de har så utrolig mye fint inne nå!

Dere så jo en del av verandaen forrige uke, men jeg slenger nå med et bilde til uansett. Vi har bare flyttet noen puter ut i sofaen, slik at den er klar for et par ettermiddagshviler! Mangler fortsatt litt småting her ute, men det kommer seg. Og så over til det Espen syntes var viktigst, nemlig tv. Her var jeg ikke så veldig interessert og lot Espen ta seg av den biten, men når den ble satt opp fikk jeg nesten panikk da jeg syntes den ble ALT for stor, men jeg måtte heldigvis bare bli vandt med den –  nå liker jeg den veldig godt.

Og så har vi fått litt mer ting på spisebordet – litt krydder, roser og en søt liten skål! Jeg regner med at vi kommer til å kjøpe noe greier til veggen bak sofaen og soverommet i nærmeste fremtid, så da kan jeg ta en ny runde igjen!  Ha en fin kveld, kjære dere ♥