Aaah, søndag! Jeg har egentlig en litt varierende følelse for søndager.. Noen ganger er det den absolutt beste dagen i uken, der jeg bytter ut den vanlige havregrøten med deilige rundstykker og koser meg på sofaen til laaaaangt ut på dagen, og andre ganger går jeg bare i ring mens jeg venter på at uken skal ta slutt, slik at alt av butikker og vanlige hverdagslige ting er tilbake på plass – slik som havregrøten, haha diagrams. Men i dag tror jeg kanskje at det blir noe midt i mellom. Jeg har planer om å slite stumpen min bort på trening, vaske leiligheten slik at den er fin og klar til mandag, planlegge litt blogg-greier (jobber litt med et nytt design) og så kjenner jeg litt på lysten på film med godis når kvelden nærmer seg – en helt grei søndag nero 8 kostenlos downloaden vollversion deutsch!

Men søndag betyr også at det er tid for en ny vlog wie kann ich ein youtube video herunterladen mac! Og denne gleder jeg meg veldig til å dele med dere ♥ Her får dere se hvordan en egentlig ganske så vanlig dag her i Spania er – og det er absolutt ikke så aller verst 😉

Håper dere liker videoen og subscribe gjerne ♥