//Reklame

For en rundt 2-3 uker siden fikk jeg en utrolig spennende, og ikke minst gøy mail i innboksen. Mailen kom fra den daglige lederen for EYK, og etter et par mailen at og frem hvor jeg fikk vite mer om både dem, hva de står for og selve klokkene deres ble vi enige om et samarbeid – noe jeg er veldig stolt og fornøyd med! Klokkene er utrolig fine, stilrene og enkle, og inspirasjonen til designet er funnet fra den skandinaviske naturen, samt det urbane miljøet. Klokkene finnes i flere ulike farger, men denne gangen falt jeg for den hvite klokken som heter ”Cloud” med gulldetaljer – så fint!

Men det jeg liker aller best med EYK, er at de donerer en viss sum med penger til ”Star for life” hver gang de selger en klokke. ”Star for life” jobber blant annet med utdanning av barn i Sør-Afrika, og hjelper de med å utvikle egenskaper de trenger i livet. De jobber for at barn som ikke har noe fra fødsel skal få realisert drømmene sine, og motarbeider AIDS/HIV. Jeg setter så utrolig stor pris på få å være en del av EYK-teamet, og at jeg da kan være med å påvirke fremtiden til disse barna er noe som betyr mye for meg! Dere kan lese mer om ”Star of lifeHER om dere ønsker.

Den første kolleksjonen på EYK er en unisex kolleksjon, og det finnes åtte ulike modeller og farger. De fleste klokkene kommer i to ulike størrelser, enten 38mm eller 41 mm. Noen av reimene på klokkene kommer i semsket skinn, mens noen av modellene har lær-reimer. Jeg mottok klokken min for litt siden, og den har omtrent vært å se på armen min helt siden jeg mottok den. Den kjennes helt naturlig og god ut på huden, og jeg glemmer egentlig at den er der, hehe!

Jeg har som sagt klokken som heter ”Cloud”, og den har jeg i den største størrelsen i semsket skinn – superfornøyd! Og det aller beste med det er at man støtter en god sak. HER kan dere komme direkte til EYK sin hjemmeside, og med koden: SILJE får dere 15 % på alle klokkene! Så da gjenstår det bare å si –  Løp og kjøp samtid som du støtter en god sak!