Hei tirsdag! I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg så og si alltid har med meg i veska når jeg skal på jobb itunes download windows. Dette er jo så og si nøyaktig de samme tingene jeg hadde hatt med meg viss jeg hadde gått på skole også, så jeg tenkte det ville passe bra nå som de fleste er tilbake igjen på både jobb og skole kostenlos acronis true image herunterladen!

Vi kan jo starte med det aller viktigste som da er data, datalader og planleggingsbok. Disse tre tingene har fast plass i vesken, og er de tre tingene jeg er mest avhengig av å ha med meg herunterladen. Ellers tar jeg alltid med kamera, ørepropper, lommebok og harddisk også, da det er ting jeg så og si bruker hver dag på jobb. Øreproppene er livsviktige i tilfelle jeg skal gå til eller fra jobb, haha free music from youtube for iphone! Alle disse tingene er jo ganske så normale, og ikke de mest spennende tingene.. Men de måtte nå nesten skrives opp!

Så var det over til alle de andre småtingene jeg har med meg, som alltid gjør hverdagen min noen hakk enklere/bedre windows 10 1803 iso!

Jeg blir veldig lett tørr på hendene, spesielt når det begynner å bli kaldt ute – og da sverger jeg til denne lille håndkremen fra The bodyshop herunterladen! Den tar som dere ser nesten ikke noe plass, dufter av deilig mango og gir god fuktighet til hendene. Denne har forresten reddet meg flere ganger i sommer også, når jeg har glemt å smøre for eksempel knusktørre bein før jeg fyker ut dørene gratis games om te downloaden.

En annen ting som jeg alltid har i vesken er en lypsyl herunterladen. Min favoritt er Clarins Instant Light som jeg har i fargene 01, 02 og 03. Denne gir både fuktighet, pleie og litt farge! Den smelter fort på leppen, og klistrer seg ikke fast alle veier agenda iphone downloaden. Jeg klarte jo ikke å velge bare en farge, så jeg endte opp med 3.. Men det passer veldig fint når jeg da kan ha de i ulike vesker, hehe!

Et par andre nødvendigheter som jeg alltid har med i tilfelle krise er en strikk, vannflaske,  tamponger, penn, paracet, munnpastiller og noe snacks – for eksempel et eple, en bar eller noen nøtter schriftart handy downloaden. Det er ingenting som er mer ubehagelig enn magen som skriker av sult midt i forelesning, eller med en kunde, haha! Samtidig viss du kjenner at energien detter litt, så er det genialt å kunne hive innpå noe lite og lett.

Og det var det! Med disse tingene i vesken føler jeg meg forberedt på det meste, om det så skulle være et uventet besøk av tanterød, en strømløs data, en sulten mage eller tørre hender, hehe. Og om jeg ikke har tilgang på kaffe, så bruker jeg å ta med meg en termokopp forresten – viktig, viktig. Håper skole og jobbhverdagen har tatt dere godt i mot, og at dere føler dere klar for høsten – det gjør i alle fall jeg ♥