Annonse 

For en koselig kveld det ble i går ♥ Det var kjøpt inn ost, kjeks og rødvin og bare etter de tre små ordene så kan vi vel alle si oss enige om at det høres fint ut alle bilder von facebook herunterladen? Jeg elsker slik fingermat som man bare kan knaske og kose seg med, og da spesielt med et litte glass rødvin på siden, haha! Det har vært en uke med mye tenking og store valg, så en slik kveld var akkurat det jeg trengte for å koble litt av kostenlos virus programm downloaden.

Og noe annet som høres minst like fint  og nødvendig ut som denne kvelden er at Beautbybrans.no har en STOR kampanje på mange kjente merker – og da mener jeg merker som Elisabeth Arden, Clinique, Babor, Bareminerals, Redken og en masse masse andre gode merker amazon music musik herunterladen kostenlos. Jeg har allerede funnet mange av mine personlige favoritter som satt ned med alt fra 20-79 % – digg, digg, digg herunterladen!  Nå som våren, konfirmasjoner og sommeren nærmer seg med stormskritt er det jo ekstra gøy å oppdatere sminken med litt mer farger man kan eksperimentere med funny gifs to download. Personlig er jeg veldig glad i The Balm når det kommer til sminke, og nå kan dere få både The Balm Nude Dude og The Balm Nude Tude på over 30 %, og der er det bare helt utrolig fine farger mit tor browser downloaden! Føler også at jeg må nevne at Mary-Lou bare koster 137 kr, den er jo uten tvil en favoritt hos veldig mange. På bilde kan dere se noen av mine favoritter fra salget, og da vil jeg blant annet også anbefale Clinique sin sminkefjerner – denne har jeg brukt helt siden jeg var 16-17 år gammel og den funker helt supert bundesministerium des innern zum einbürgerungstest auch als pdf-dokument herunterladen! Og så er jo fargene og fuktigheten på leppestiftene fra Elisabeth Arden absolutt verdt å sjekke ut!

- Because i bought it on sale i actually made money ♥

Vel, da føler jeg egentlig bare at det gjenstår å ønske dere en fantastisk lørdag og en enda bedre shoppingrunde herunterladen! Kanskje dere finner noen fine gaver som dere kan gi bort også? Dere finne mange ulike gavepakker på tilbudet også så 😉 Her finne du direktelink til hele salget –  Happy shopping ♥