I en ellers hektisk hverdag hvor alarmen begynner å ringe halv syv, er det ekstra deilig å legge seg i visshet om at alarmen ikke er innstilt til søndagsmorgen. En søndagsmorgen hvor den eneste planen for dagen er å stå opp når man selv ønsker, sette på en stor kanne med kaffe, litt musikk og lage en ekstra deilig frokost – og det var akkurat slik min morgen startet.

Hele leiligheten var fylt med lukten av nystekte croissanter, rundstykker og kaffe – noe som i mine øyne er den absolutt beste kombinasjonen. Jeg satt akkurat å tenke over hvor deilig det hadde vært viss hver eneste morgen hadde startet slik, men da ville man vel ikke ha satt sånn pris på disse herlige, herlige søndagene! Så jeg får si meg fornøyd med å heller nyte det litt ekstra mye en gang i uken.

- Easy like sunday morning ♥

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •♥♥

Etter frokosten var komt i magen og kaffen hadde fått gnidd søvnen ut av øynene, møtte jeg mamma for en lang og god skogstur med hundene! Det er bare så fint å se hvor mye hundene koser seg når de kommer ut i skogen. Masse nye lukter, bekker de kan drikke av og steder de kan utforske! Nå har jeg akkurat børsten den ekstremt røytete (kan man si det?) hunden min, støvsug leiligheten og er straks klar for å hente sommerdekkene til bilen – nå er det slutt på vinter og kulde (håper jeg)! Så da får jeg nesten få Espen i sving også, så prates vi mer senere i kveld.  Håper dere har hatt en fin søndag så langt ♥