Jeg tror jeg har hatt tidenes slappeste morgen i dag! Eller, jeg har vel egentlig enda en slapp morgen, haha. Jeg befinner meg fortsatt i pysjen på sofaen med en vlog på tven og en sovende Albert på siden av meg, sjalu? Jeg setter så utrolig stor pris på morgenstunden jeg og Espen har! Nå om dagen er det omtrent bare den tiden vi har sammen, så da føler jeg at jeg setter enda mer pris på den enn vanlig!

Er det ikke rart hvilke vaner man lager seg? Vi starter så og si hver morgen med havregrøt, kaffe, vlog og en masse prat. Det er egentlig litt merkelig, for jeg føler meg alltid mye mer inspirert og klar for dagen etter ”morgenrutinene” våres. Om vi har en travel morgen der vi ikke rekker å sette oss ned med kaffe og frokost, så blir liksom ikke dagen helt optimal? Haha, noen som føler det på samme måte? Håper i alle fall det!

Nå skal jeg straks komme meg ut av pysjen, så nett at klokken var blitt halv 12, ups! Og så skal få på meg treningsklærne og få unnagjort litt styrketrening! Håper dere har hatt en fin morgen <3