For en uke siden var det hat, denne uken er det elsk – søndager ass.

Jeg har et skikkelig elsk-hat forhold til søndager, viss jeg har vært flink jente og hatt en rolig lørdag så ELSKER jeg søndager outdooractive gpx! Det å våkne uthvilt og ikke ha en eneste plan for dagen annet enn å drikke kaffe, spise en deilig frokost og kanskje gå en tur er så deilig!

Men viss jeg ikke har vært så veldig flink, og heller hatt en fuktig lørdag så HATER jeg søndager free youtube download premium kostenlos! Da er bare hele dagen kjip og slitsom, og butikkene som har chips, godis og pizza er ikke åpne. Jeg liker mye bedre å gå ut på fredager viss jeg skal ut, for da har man hele helgen til å bli klar for en ny uke, haha fifa 20 demo downloaden! Og da får jeg den deilige søndagen som jeg noen ganger er så glad i!

Denne søndagen er heldigvis en av elsk-søndagene og det er jeg veldig glad for itools herunterladen!

Flere som føler det slik?