Sett fra Zalando 

Hallo og god formiddag til dere php file! Dette kan rett og slett ikke bli noe annet enn en fin dag! Solen skinner sånn av og til i alle fall (endelig), jeg har nett vært på trening (endelig. herunterladen von deezer. haha) og nå skal jeg straks ringe søsteren min for å avtale når vi skal møtes på kafé! Søsteren har vært i Frankrike i en uke, så jeg gleder meg masse til å høre om ferien omsi 2 kostenlos deutsch. Jeg fikk masse snapper av strender og god mat mens jeg pakket ned leiligheten, så jeg tviler ikke på at de har hatt det fint!

Så nå må jeg finne frem noe klær, tørke håret og komme meg ut i det sånn noenlunde fine været apk lässt sich nicht herunterladen! Senere i dag reiser jeg til Førde på shopping med mamsen, så dette blir BRA! Jeg elsker slike dager <3 Og så må jeg nesten bare nevne at jeg sovnet UTEN serie i går acrobat reader 10 kostenlos downloaden! Jeg leste et par siden i den nye boken min, som er på engelsk forresten, imponert? Og så la jeg den fra meg og sovnet på sånn 5 minutter! Jeg ble helt imponert jeg, haha. kostenlos downloaden whatsapp. Kanskje ikke det blir noe problem å venne seg av serie-uvanen allikevel? Håper dere alle får en fin dag <3