Akkurat nå ligger jeg i sengen med en halvsovende Espen vedsiden av meg wie kann man auf iphone videos herunterladen. Vi er begge litt småbrente (veldig, veldig lite!) etter mange timer i solen. Jeg kan nesten ikke få sagt mange nok ganger hvor etterlengtet dette har vært herunterladen! Solen gjør virkelig godt for både humøret og kroppen! Dette er jo den første hele dagen vår her, og jeg kan allerede si at dette blir et fint opphold itunes vorbestellung herunterladen! Forresten, helt ut av det blå så knakk hempen på bikinien min i dag! Den var helt ny og jeg var så fornøyd med den, men plutselig satt jeg der da med litt panikk og en bikinihemp mindre herunterladen! Det ordnet seg heldigvis veldig fint, da Linn kom til unnsetning med en ny, haha!

Kvelden I går var veldig fin, og vi fikk vi servert sushi hvor vi kunne ta så mye vi bare ville google play store whatsapp herunterladen! Dere kan jo bare tenke dere hvor fornøyde vi var, haha! Hva er vel bedre enn Spania og sushi? Nei, ikke vet jeg! Etter middagen var det dans for barna og show for de voksene litt senere på kvelden download zeitschriften kostenlos. Gøy å se hvor mye barna koser seg! Og vi da, heh! Showet var faktisk veldig bra, og de imponerte meg veldig, og det samme gjorde drinkene! Nå skal jeg snart hive på meg en eller annen lett sommerkjole (alt for varmt til å bruke noe annet!), og reise ned for å hive innpå litt mer mat smart board herunterladen! Ingen fare for at det blir for lite av det i alle fall, haha! Men slik skal det jo være på ferie.