God kveld ♥ Nå er jeg endelig i god nok form til å fortelle dere om fredag, og denne gangen tenkte jeg å gjøre det på en litt annerledes måte! Jeg hadde jo ingen ide om hva som skulle skje, det eneste jeg visst var at Espen hadde planlagt en dag som skulle være min. Det hele startet ↓

 07:00

Alarmen ringte, og jeg var veldig klar for å sprette opp av sengen og se hva dagen og Espen ville bringe, men først var det tid for litt avslapping og en liten matbit før vi skulle på trening! Lenge siden jeg har vært så klar om morgenen!

08:15

En time etter hadde vi trippet oss bort på treningssenteret, og der virket fortsatt alt som normalt. Jeg styrte på med min trening (som forresten var ben den dagen), og Espen med sin. Og denne gangen endte jeg heldigvis ikke opp med like stive ben som forrige gang! Da trodde jeg jo at jeg hadde ødelagt noe, haha.

09:30

Vi kom plutselig på at jeg hadde glemt å få dråpene til øret mitt, så det ble det neste på agendaen før Espen reiste ut på et hemmelig oppdrag! Når han var borte hadde jeg fått beskjed om å dusje og gjøre meg klar for den første overraskelsen, og gjett om jeg var spent!

10:40

Espen kom endelig hjem, og etter en veldig liten stund ble jeg låst inne på soverommet, og fikk beskjed om at jeg ikke hadde lov til å gå inn i kjøleskapet resten av dagen. Etter en liten stund fikk jeg en ny beskjed, og det var da å holde meg for øynene. Når jeg endelig fikk se (dette tok kanskje bare sånn 2 minutter, men det føltes veldig lenge, hehe) sto alle mine favoritt frokostprodukter fremfor meg! Jeg er en av de som liker frokost mye bedre enn noen andre måltid, og spesielt når jeg får servert alle mine favoritter! Kjenner at magen skrumler litt når jeg ser tilbake på dette bilde.. Jeg er så heldig!

11:15

Frokosten var godt på vei ned i magen, og jeg var mildt sagt STAPPMETT. Ikke noen telte kalorier her i gården nei, haha! Videre fikk jeg beskjed om å ta på meg noen klær han hadde valgt ut, og så bar det videre til neste overraskelse!

12:05

Turen gikk videre ned til sentrum, og jeg fikk oppleve noe som jeg tror de aller fleste jenter drømmer litt om! Jeg fikk utdelt kortet til Espen, og fikk beskjed om at nå hadde jeg to timer på meg til å finne en kjole som jeg ville få brukt for senere på dagen. Altså, for en shoppe-entusiast som meg så var jo dette HELT PERFEKT!

13:30

Jeg hadde ransaket Zara for alt de hadde, funnet en kjole jeg likte veldig godt og var klar for å ringe Espen! Etter det plukket vi opp to smoothier, og gikk opp igjen til leiligheten hvor neste overraskelse ventet!

13:45

Jeg fikk igjen utdelt et nytt ”antrekk” som denne gangen var badetøy! Været var helt utrolig fint den dagen, så en liten time eller to med bassenget var heldigvis medregnet! Så da ble det soling, bading og kos!

15: 50

Når klokken nærmet seg fire fikk jeg beskjed om at det nå kunne være lurt å gå tilbake til leiligheten, for nå var det bare to timer til jeg skulle få brukt for kjolen jeg hadde fått tidligere på dagen. Er han ikke flink som faktisk hadde gitt meg såpass god tid til å gjøre meg klar? Jeg elsker å ha god tid når jeg skal pynte meg, så det passet meg utmerket! I mens jeg holdt på fikk jeg beskjed om at det var klart for enda en liten overraskelse!

17: 30

Det hemmelige kjøleskapet hadde inneholdt en champagne som skulle til min store glede poppes! Jeg hadde faktisk ikke smakt champagne på fire måneder, så det var på sin plass – hehe! Nå gjensto det bare å få på seg kjolen (som Espen enda ikke hadde fått se, jeg måtte jo få overraske litt jeg også!), for klokken kvart på syv skulle det komme en taxi som skulle ta oss med til neste overraskelse.

Jeg ser nå at innlegget begynner å bli ganske så langt, så jeg tror jeg stopper her, og heller skriver en del to i morgen! Viktig å spare litt på godene også, eller hva? Som dere kanskje allerede har forstått så hadde jeg en helt fantastisk dag, og jeg forstår ikke hvordan jeg har fått en så fantastisk person og kjæreste som Espen  Tenk at noen orker å styre på så mye på bare for meg? Jeg blir varm inni meg bare av å tenke tilbake på denne dagen, og jeg vet at jeg alltid kommer til å huske den!  Tusen, tusen takk for en helt fantastisk fin dag, Espen ♥ Og ja, resten av overraskelses dagen vil komme i morgen, og da med en ekstra overraskelse til dere også!