Hei onsdag! Denne dagen har jeg egentlig gruet meg litt smått til, for klokken åtte i dag tidlig reiste Espen til Elverum for en fotojobb, og nå blir han borte helt til mandag. Og ja, nå var det sikkert noen som tenkte ”wow, helt til mandag, det var jo ikke lenge”, men for meg er det lenge. Vi regnet litt på det før han reiste, og dette blir det lengste vi har vært borte fra hverandre siden jul.. Kanskje vi har litt godt av det også? Vi får i alle fall prøvd å savne hverandre.  Så nå sitter jeg på sofaen med Albert (han er heldigvis hjemme med meg), og lurer på hva vi skal finne på i dag. Vi har allerede fått unna alt det ”artige” som å re opp sengen, rydde og betale noen regninger, så hva nå ?  Morsomt – akkurat når jeg skrev at vi var ferdig med alt pep oppvaskmaskinen, så da kan jeg jo tømme den også, woho.. Så får vi bare se hva resten av dagen bringer! Det må jo bli noe mer enn bare husarbeid i alle fall, haha.

···

Elles hadde jeg jo besøk av noen venner av meg på mandag, og det var skikkelig koselig! To av de hadde ikke sett leiligheten enda, så da passet det fint å invitere på vafler og leilighet-titting. Det føltes utrolig rart å invitere på besøk til min egen leiligheten i hjembygden! Jeg har jo naturligvis bare bodd hos mamma når jeg bodde her tidligere, men nå som jeg har flyttet tilbake igjen (bare til min leilighet og ikke hos mamma) så var det helt merkelig å invitere til sin egen leilighet her hjemme liksom. Gikk det i det hele tatt an å skjønne hva jeg mente der?  Rart var det i alle fall, men det normaliserer seg vel etterhvert det også! Følte meg ekstremt voksen når jeg satte på en kanne med kaffe og mekket sammen vafler til jeg fikk besøk også, haha. Det er jo ikke sånt man gjorde før akkurat, da var det brus og det man fant av snop i skapene hjemme – funket jo veldig fint det også!

Skjorte – Zara// Bukse – Villa// Klokke – EYK

Håper dere får en helt topp onsdag, så prates vi mer senere! ♥